TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa 15.09.2021 154 Görüntüleme

Mu varyantının bilinmeyenleri

2 / 5

Dünya genelinde devam eden coronavirüs pandemisiyle ortaya çıkan Mu varyantı ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’de vaka sayısının 20 binler üzerinde seyrettiği bugünlerde Mu varyantının etkileri merak ediliyor. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğçe Hürkal, henüz çok yeni olan bu varyantla ilgili şu bilgileri verdi:

YAYILMAYA BAŞLADI
Coronavirüs pandemisinde ikinci yılı doldurduğumuz bugünlerde tüm dünyada hızlanan aşılama oranlarına rağmen henüz salgın istenilen seviyede kontrol altına alınamadı. Virüsün doğası gereği sıkça mutasyona uğraması, nüfusun fazla olduğu ülkelerde etkin aşılama politikasının uygulanamaması ve ülkeler arası sınır kontrollerinin etkin olamaması bu kontrolsüzlüğün başlıca sebeplerini oluşturuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.