TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Gündem 30 Ekim 2021

Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar hakkında çok konuşulacak iddialar! Tolga Ağar İç İşleri Bakanı mı Olacak?

Gazeteci Erk Acarer, Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar’ın gizli bir kutlamada Sedat Peker ve kendisine küfürler ettiğini, ve asıl yapacaklarını İçişleri Bakanı olduğunda yapacağını söylediğini iddia etti.

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Acarer, Tolga Ağar’ın düzenledikleri gizli 29 Ekim kutlamasında Sedat Peker ve kendisi dahil bazı gazeteciler hakkında çok ağır küfürler ettiğini ve asıl yapacakları İçişleri Bakanı olduğunda yağacağını söylediğini iddia etti.

Acarer, bu bilgilerin nasıl ortaya çıktığı konusunda ise “Basit: ‘Azerbeycan gardaştır.'” açıklamasında bulundu.

“1-Anısı olan bir fotoğraf, Siyasal İslamcı-Dinci tayfanın 29 Ekim ile ‘dansı!’ Bu fotoğraf çok kısa süre yayında kaldı ve kaldırıldı.  Ortam çok ‘kalaba’….

2-Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar ve tüm kirli işlerde ortağı olduğu Reşad Memedov’u görüyorsunuz. Azerbeycan’dan gelen hanımefendiler! İddiaya göre burası Tolga Ağar’ın değil, Yunus Ağar’ın malikanesi.

3-Bu alternatif kutlamada çok ilginç bir şey oluyor. Tolga Ağar kafayı bulunca, Sedat Peker’e ve benim de içinde olduğum birkaç gazeteciye çok ağır küfürler ediyor.

4-Ama işin ilginç tarafı şu: Bu …düz gitmeleri İç işleri bakanı olunca yapacağım diyor. Kokain seni bozuyor mu ne? Bu kadar bilgi nasıl ortaya çıktı. Basit: “Azerbeycan gardaştır.”

5-Diğer gazeteci arkadaşların ismini vermiyeceğim. Anamız bize ne yaparsanız yapın bize küfrettirmeyin demişti. Bunların küfürü bize hayırdır, büyük ironi!!!”