TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Gündem 16 Eylül 2021

Dikkat çeken mesaj… “1 Ekim’i bekle”

Sedat Peker yine paylaştığı tweetlerle dikkat çeken mesajlar verdi…

Hakkında suç örgütü olduğu iddiasıyla soruşturma devam eden Sedat Peker gece saatlerinde dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Hedefine yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu koyan Peker, “1 Ekim’i bekle” mesajını iletti.

İşte o paylaşımlar:

1- Süleyman Soylu’nun Habertürk programına katılıp Kolombiya’dan İzmir limanına gelirken yakalanan 4 ton 900 kilogram kokainin yakalanmasıyla ilgili Covid’den dolayı uçuşlar kapalıydı, bu yüzden polis yollayamadık demesinin üzerinden tam 15 hafta geçti. Hala ses yok.

2- Mersin Limanında ve körfezdeki limanlarda tonlarca kokain yakalandı. Bu kokainler kimin? Yine ses yok. 10 gram uyuşturucu yakalayıp, 7-8 kişiyi tutuklatıp kahramanlık yapan Soylu; kesin cezaevine gireceksin.1 Ekimi bekle.

3- Sezgin Baran Korkmaz İçişleri Bakanlığına senin yanına gelmeden önce Mübariz’in eski oteli Edition’da mehmet ağar ve senin kirli işlerini halleden İstanbul istihbarattan sorumlu müdür yardımcısı ömer faruk ataşla buluşup neler konuştular? (kesin yüce divanlıksın)

4-Eski il emniyet müdürü Mustafa Çalışkan Bey ömer faruk ataşı il dışına yollamıştı. Mustafa Bey İstanbul’dan tayin olunca ömer faruk ataşı hemen neden İstanbul’a geri getirdin? Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışına çıkışında ömer faruk ataşın çok ilgisi var (1 Ekimi bekle).

GÜN İÇERİSİNDE “HEDİYEM VAR” DEMİŞTİ

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Peker, 1 Ekim’i işaret ederek “Benim en sevdiğim hastam Süleyman Soylu, son günlerdeki tavırların doktorun olarak beni çok mutlu etti. Bu yüzden 1 Ekim Meclis açılışında sana çok güzel bir hediye hazırladım. Şimdi huzur içinde tatilini yap. Psikiyatrist Prof. Dr. Sedat Peker” ifadelerini kullandı.

İlginizi çekebilir

Haberler hiç iyi değil…

Haberler hiç iyi değil…