TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Gündem 6 Eylül 2021

Müdür pandemi önlemini bakın nasıl aldı…

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol’un, tadilat gören müdürlükteki bir katı sadece kendisine tahsis ettiği görüldü….

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol’un, tadilat gören müdürlükteki bir katı sadece kendisine tahsis ettiği görüldü. Uygulama “Pandemi önlemi okullara yok, müdüre var” dedirtti.

Evrensel’in kurum çalışanlarından aldığı bilgiye göre odalarda artık üç ya da dört kişinin bir arada çalışacağı ifade edildi.

Personele çay servisinin olmadığı müdürlük binasında müdürün kendine ait mutfağının olduğunu belirten çalışanlar, Abdülaziz Yeniyol’un makam odasına yeni perdeler, yeni koltuklar ve yeni zemin döşemesinin 2021/14 sayılı tasarruf tedbirleri genelgesine de aykırı olduğunu söylediler. Tasarrufun personel için geçerli olduğunu, müdürün şahsında her hangi bir harcama sınırının olmayışına tepki gösteren çalışanlar, okullarda kağıt, temizlik malzemesi vb. ihtiyaçları velinin cebinden karşılayan anlayışla yaşadıklarının tezatlığına dikkat çekti.  Çalışanlar Pandemi önlemi okullara yok, müdüre var diye tepki gösterdi.