TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Magazin 12 Eylül 2021

Ünlü İş Kadını Özlem YAĞIZ Yine Boş Durmadı!

Hayırlara doymayan, Başarıdan, Başarıya koşan, Duruşuyla, Kişiliğiyle, Dürüstlüğüyle Türkiye’nin gururu olan, Uluslararası Ünlü Dünyalar güzeli iş kadını ÖZLEM YAĞIZ YİNE ANLAMLI BİR HİZMETE DEĞERLİ VE KALICI İMZASINI ATTI.

Türkiye’nin Gururu, Adana’nın medarı iftiharı, Tekstil Ticareti’nin tanınmış takdir gören, Güven duyulan, Modern Giyimine önem veren genç kızların Taçsız Kraliçesi Haline gelen, Yetenekli, azimli, kararlı, Vatan Millet Bayrak sevdalısı, Dünyalar güzeli Hanım efendisi, Adaletli, Cesaretli, Merhametli, Hayır sever bir çok başarılı hizmetlerde isminden sıkça bahsedilen, Lady Rich markası Mağazalarının sahibi, Ünlü iş kadını uluslararası iş kadınları en genç girişimci iş kadını ihracatçı Özlem yağız, Sanatçı ve ünlü fenomen, yardımsever Murat Övünç ile birlikte, Adana Sevgi Evleri 250 çocuğa Yardım etti.

İş kadını ihracatçı Özlem Yağız; “Çocuklar hayallerini boyama kitaplarına çizsinler. Çocuklar geleceğimizdir. Çocuklarımı okusunlar. Okumayan, okuldan mahrum olan çocuk kalmasın. Yardım sever dostlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. El ele verip çocuklarımızı okutalım.”  dedi.