TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Siyaset 6 Eylül 2021

Fatma Genç Yeniden Aday Olacak mı – Fatma Genç Kimdir?

Daha önce Chp’den Milletvekili ve Belediye Başkan aday adayı olan Chp’li İş Kadını Fatma Genç’in  olası bir seçimde aday olup olmayacağı merak konusu.

Son zamanlarda erken seçim konuları gündemde yoğun olarak tartışılırken, daha önce Chp’den hem milletvekili hemde belediye başkan aday adayı olan Chp’li İş Kadını Fatma Genç’in olası bir seçim durumda tekrar aday olup olmayacağı merak konusuyken Fatma Genç’ten açıklama geldi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Chp’li İş Kadını Fatma Genç; Olası bir seçim durumda aday olup olmayacağını konusunda  net bir açıklama yapmadı. Fatma Genç yapığı açıklamalarda; “Arkadaşlarım, çevrem tüm dostlarım olası bir seçim durumda aday olup olmayacağımı soruyorlar.  Şuanda bu konu hakkında açıklama yapmam için çok erken. Ben bu zamana kadar hiç bir şekilde çıkar gözetmeden partimde hizmet ettim. Halende partimde hizmet etmeye devam ediyorum. Faka adaylık konusunda kesin bir şey söylemek için daha çok erken. Bakalım zaman ve şartlar neyi gösterecek. Duruma göre hareket edeceğim. Ama dediğim gibi şu an kesin bir şey söylemek için gerçekten çok erken” şeklinde ifadeler bulundu.