TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Gündem 26 Kasım 2021

Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı!

Türkiye günlerdir Mersin’de kaybolduktan sonra ölü bulunan Yörük kızı Müslüme Yağal’a ağladı. O bir melekti… Odatv ilk günden itibaren bu olayın peşine düştü. Gerçekleri anbean ve okurlarına aktardı. Bugün başka bir gazetede gördüğümüz bir habere istinaden Müslüme’nin babasının dedesi Hasan Yağal olduğunu yazdık. Daha sonra bunun doğru olmadığını Odatv tarafından öğrendik… Peki gerçek ne?

Tutuklanan dede Hasan Yağal, Müslüme’nin kardeşlerinden birinin babası…  Müslüme’nin cesedi bulunduğunda olay yerine giden savcı bütün ailenin DNA örneklerini aldı. Bu DNA örnekleri tüm aile bireyleri ile karşılaştırıldı. Dede Hasan Yağal’ın DNA örneği ile Müslüme’nin ağabeylerinden birinin DNA’sı ile yüzde 100 eşleşme sağladı.

Bu da şu demek…. 

Dede Yağal, Müslüme’nin ağabeylerinden birinin babasıydı.  Bunun üzerine sır perdesi aralandı.

Şüpheli artık Müslüme’nin dedeydi…  

Jandarma, tarafından sorguya alınan Müslüme’nin annesi Sevgi Yağal sorguda yıllardır kimseye söyleyemediği bir sırrı açıkladı, Kayınpederinin kendisine tecavüz ettiğini belirterek; Kayınpederim bana tecavüz etti ve erkek çocuklarımdan birisi onun oğlu.

Sorgulamayı yapan jandarmaların bile kanı donmuştu….

Sevgi Yağal, gözyaşları içinde ifade vermeye devam ediyordu. 

Müslümenin Annesi Sevgi Yağal, Bu gerçeği bugüne kadar kayındeperinin kendisini öldürmesinden korktuğu için açıklayamadığını söyledi.

Mersin Jandarma ekipleri belki de ilk defa böyle bir soruşturma ile karşı karşıyaydı… Aile içinde dedenin başka kurbanı var mıydı bunu sorgulamaya başladılar.

Ve kan donduran bir gerçek daha ortaya çıktı.

Odatv’de geçen haberde Dede Hasan Yağal’ın, daha önce 13 yaşındaki kendi çocuğuna da cinsel tacizde bulunduğu belirtildi.